Είδη χορού

Είδη χορού που διδάσκονται στη σχολή DANCEmania Studio

Ανακαλύψτε τον κόσμο του χορού στο
DANCEmania Studio

Στη σχολή χορού DANCEmania Studio πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη χαρά του χορού. Γι’ αυτό προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα στυλ χορού, όπως Latin, Ευρωπαϊκό, Ελληνικό-παραδοσιακό, Oriental, Salsa, Bachata, Hip-Hop και Dancehall. Οι καθηγητές χορού  παρέχουν κορυφαίες οδηγίες σε ένα φιλόξενο και υποστηρικτικό περιβάλλον, διασφαλίζοντας ότι κάθε μαθητής έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να εκφράσει τη δημιουργικότητά του.

Είδη χορού που διδάσκονται στη σχολή

Το πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το πρώτο σας μάθημα ΔΩΡΕΑΝ

faq's

Συχνές Ερωτήσεις

Φυσικά, τα τμήματά μας άλλωστε είναι χωρισμένα σε επίπεδα αρχαρίων, μέσων και προχωρημένων, ακριβώς για να εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό.

Φυσικά, μπορεί η χορευτική σεζόν να ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και να τελειώνει τον Ιούνιο αλλά εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο.
Η ένταξη και προσαρμογή του εκάστοτε νέου μαθητή γίνεται μεθοδικά και με τέτοιο τρόπο ώστε παράλληλα να μην διαταράσσεται η ροή του τμήματος.

Ο χορός δεν έχει ηλικία. Τι και αν είστε 15, 35 ή 85 μπορείτε να ξεκινήσετε αρκεί να το λέει η καρδιά σας.

Μεταξύ των συνεργατών μας θα συναντήσετε κορυφαίους απόφοιτους ανώτερων επαγγελματικών σχολών με μεγάλη εμπειρία στην προετοιμασία υποψηφίων για την εισαγωγή σε καλλιτεχνικές δομές.

Η σχολή μας, έχοντας περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στο κομμάτι των επαγγελματικών πιστοποιήσεων Latin χορών, παρέχει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών μέσω των άρτια καταρτισμένων συνεργατών της.

Καλέστε στην γραμματεία της σχολής και ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα πακέτα ιδιωτικών μαθημάτων.
Ειδικά διαμορφωμένα για εσάς, υπόσχονται να καλύψουν κάθε σας ανάγκη άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι αίθουσες μας διατίθενται για ατομική/ομαδική προπόνηση κατόπιν σχετικής κράτησης.
Επιπροσθέτως στην σχολή λειτουργεί καφέ-μπαρ με δυνατότητα κάλυψης εκδηλώσεων όπως παιδικά
party χορού.