Η σχολή χορού DANCEmania

Ποιοί είμαστε

Η σχολή μας αποτελεί μια ενεργή κοινότητα η οποία χαρακτηρίζεται από φιλόξενη ατμόσφαιρα που στόχο έχει την ανάπτυξη του αισθήματος του ανήκειν σε κάθε της μέλος.

Από το 2004 διατηρούμε ένα περιβάλλον μάθησης που διοικείται από έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό με γνώμονα την πνευματική ανάπτυξη και φυσικά την σωματική ευεξία.

Ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας αποκτώντας νέα ενδιαφέροντα, ξεκινήνόντας κάτι καινούριο, ευχάριστο, μοντέρνο και δημιουργικό.

Γνώρισε τη μαγεία του χορού στη DANCEMANIA

Οι χώροι της σχολής

Η σχολή είναι  ευρύχωρη και φωτεινή ενώ αποτελείται από 1 prive και 2 social αίθουσες μεγάλων διαστάσεων.

Στη σχολή χορού DANCEmania Studio, προσφέρουμε έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο εκδηλώσεων που είναι τόσο ευέλικτο όσο και φιλόξενο. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν 1 ιδιωτική αίθουσα και 2 μεγάλες αίθουσες παρέχοντας άφθονο χώρο για ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων. 

DANCEmania Studio

Παιδικά πάρτυ

Στη σχολή χορού DANCEmania Studio πιστεύουμε ότι κάθε παιδί αξίζει μια ξεχωριστή γιορτή. Γι’ αυτό προσφέρουμε έναν διασκεδαστικό και δυναμικό χώρο ιδανικό για παιδικά πάρτι. 

Είτε το μικρό σας είναι λάτρης του χορού είτε απλά του αρέσει να διασκεδάζει, το στούντιο μας προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για να κάνει τη γιορτή των γενεθλίων ή την ειδική εκδήλωση αξέχαστη.

Κλείστε σήμερα το επόμενο πάρτι του παιδιού σας στο DANCEmania Studio!

Dancemania Παιδικά Πάρτυ